Keeping True To Design Forms A Museum Piece

On a trip to the Peak district a few weeks ago, I was blessed with the opportunity to visit a gorgeous house that stood out from the rest of the village – which being a walkers’ paradise was made up of mostly former mining cottages and tiny quaint stone built homes precariously positioned on a sheer cliff face!  The house I visited had belonged to a family who had made their money in the Victorian period and after setting up their apothacary chain, had then invested their money into a beautiful house, to be modern and showing they were adhead of contemporaries and at the forefront of taste and design!

The house has been kept as it was first designed and furnished – which is ironic considering the original lady of the house had specifically wanted to be a thrusting, go ahead hostess with the mostest!